воскресенье, 16 января 2011 г.

Aasta läbi.

Hilja muidugi aga aasta 2010 sai läbi, algas ju uus euro ajastu. Tänu euro tulekule ja aasta vahetusele oli tööd ja muud sebimist nii palju, et jõudnud oma tegemisi kirja panna.
Lühidalt siis, iga nädal kuus päeva jooksmist ja 2 korda nädalas jõusaalis. Nädala keskmine 70+ km. Muidugi jooksin vastavalt ilmastiku oludele. Enamus jookse toimusid hilja õhtul, kella 20.00 ajal või veel hiljem, päris huvitav kogemus joosta üksinda tühjas linnas.
Kokku tuli 2010 aastal 2881 km. jooksu. Poleks põlvega jamamist oleks vist saanud üle 3000 km. Olen rahul, keskmine km. aeg on paranenus 50 sek. Keha kaal langes neli kilo. Enesetunne väga hea. Ühesõnaga kõik õnnestus, hea aasta!
2011 aasta eesmärk on kaks maratoni alla nelja tunni.

1 комментарий:

  1. Uhh... Selline kilometraaz... Ja nii väikesed ootused? Vabandust otsekohesuse pärast (blogi hakkasin ka hiljuti lugema), aga kas tõesti maraton "alla nelja tunni"? Selle pealt peaks ikka kõvasti paremat tulemust jooksma, kui sa just 100+ kg mees pole. Ise tegin esimese maratoni sügisel veidi alla 4 tunni ja seda kordades väiksema km pealt. Sinu treenimiste juures võiks äkki kõrgemaid eesmärke seada? :)

    ОтветитьУдалить