среда, 19 января 2011 г.

2 nädal

Kokku siis 58,9 km. Jooksu 5 päeva, jõuharjutusi kolmel päeval. Spordihall ikka suletud, nii et jõuharjutusi teen kodus. Muidu pole ju hullu aga ikkagi tahaks jõusaali. Kodus ikka pole see!
Idee järgi pidi olema kerge nädal, no nii ta tuli ka. Huvitav on see, et kui on tsükli kergem nädal siis on minul ikka meeletu söögiisu. Endal ka kuidagi piinlik ja imelik.
Laupäeval proovisin joosta arvatavas maratoni tempos. Kokku tuli 10,6 km, keskmine pulss 145. Kilomeetri aeg 05:07. Peaaegu hea, 7 sek oleks pidanud kilomeetri kohta ikka kiirem olema. Pulss normaalne. Enesetunne peale jooksu väga hea, nii et tegin veel 5*60 m kiirendusi.
Pühapäeval pikem jooks 20,8 km. Keskmine pulss 144. Kilomeetri keskmine aeg 05:24. Täitsa hea, võrreldes eelmise nädalaga on näha mingeid edusamme. Üldiselt on tekkinud jooksu selline kerge tunne. Jooksed ja mõnuled. Jalgadesse on ka tekkinud jõudu rohkem.
Uuest nädalast algab viimane treening tsükkel 3+1 nädalat. Siis muutuvad treeningud, milliseks ei tea, Kalle teab aga ei räägi veel:)

Комментариев нет:

Отправить комментарий