воскресенье, 29 апреля 2012 г.

Kõrvemaa Kevadjooks ja muud plaanid.

Kõrvemaa Kevadjooksul osaletud, ühtlasi ka selle raja aeg parandatud!
Kõrvemaa rada on üks raskemaid radu, 16 km pidevat ronimist ja laskumist! Ma ei tea kuidas teistele aga minule meeldib see rada. Vaatamata oma kehvale vormile suutsin selle raja aega parandada. See tähendab, et oli ikka hea jooks! Veel huvitavam on see, et alati kui ma Kõrvemaal jooksen siis on väga ilus ilm, lihtsalt müstika!
Tänu vigastusele läks kogu Stockholmi maratoniks planeeritud trennide ja jooksude plaanid luhta. Ega praegu ka jalgade ja puusade olemine kõige parem ei ole. Seega võistlused, kus osalen rohkem treeningu eest, saab natuke kiiremat jooksu teha!
Jooks nagu jooks ikka, start ja 16 km hästi künklikul maastikul jooksu.  Rada oli tükati märg ja pehme, paaris kohas nägin ka lund. Selle eest ilm imeline. Riietusin end lühikesse dressi, külm ei hakanud. Nüüd võib juba julgelt öelda, et suvi on peaaegu käes!
Plaan oli joosta 10 km kiirema tempoga ja siis vastavalt enesetundele. Ega umbes nii ka läks, kuni 10 km oli kõik ok, lasin siis samas tempos peaaegu lõpuni. Keeruliseks läks olukord kuskil 1,5 km enne lõppu. 6 km osalejad jäid ette, pidin hoogu vähendama. Aga pole hullu, see mõnikümmend sekundid sinna, tänna, ei tähenda midagi. Jooksu ja enda tulemusega jäin rahule. 
Täna teevad puusad põrgulikku valu, loodan homme juba natuke sörkida. Teisipäeval Viljandi ja laupäeval Helsingi poolmaraton.Edasi vaatan, kas enne Stockholmi osalen kusagil.
Kohtume teisipäeval Viljandis!

Kõrvemaa 2012.a.


Комментариев нет:

Отправить комментарий