воскресенье, 25 сентября 2011 г.

Pirita Sügisjooks

Pirital käidud ja jooks joostud. Täitsa hea üritus oli. Kõik oli hästi organiseeritud. Kogu perele jagus tegevust.
Jooks oli nagu jooks ikka. Start, natuke rüselemist esimesel 500m, edasi sai juba joosta omas tempos ja rütmis. Plaan oli joosta 4.05-4.10 sek/km. Ise veel kõhklesin, kas ikka suudan hoida sellist tempot, sest laupäeval jooksin 30km keskmise tempoga ja jalad olid pühapäevaks natuke väsinud. Suutsin küll! Rasket momenti ega ära kukkumist ei tekkinud, lasin ühtlase hooga lõpuni. Aega kulus siis 00:22:13, 5,7km ringi läbimiseks. Ja siis veel teine ringi otsa, muidugi juba aeglasema tempoga. Normaalne rada, ilm ilus, enesetunne hea, mis viga joosta!
Tegelikult rada oli väga hea ja kerge. Ei olnud ühtegi tõusu ega laskumist. Raja tähistus väga hea. Ainus asi mida pidi jälgima oli juurikaid, et ei komistaks. Muidugi, kui jooksjaid osaleb rohkem siis läheb rajal kitsaks. Suured tänud korraldajatele, hea ürituse eest. Kui järgmine aasta toimub sama jooks oleme perega kohal.
Järgmine nädal siis Paide-Türi rahvajooks. Seal saab juba ettekujutuse, kuidas on kulgenud ettevalmistus Frankfurdi maratoniks, peaasi, et ilm oleks hea!

Комментариев нет:

Отправить комментарий