понедельник, 23 мая 2011 г.

Viis päeva veel.

Täpselt viis päeva on veel jäänud Stockholmi maratonini. Ärevus on hinges, isegi magades ma näen, kuidas ma jooksen maratoni.
Ettevalmistus on kulgenud enam vähem plaanitult. Muidugi kogu aeg on tunne, et midagi jääb puudu, kuskil oleks pidanud teistmoodi treenima. Viimase pikema jooksu tegin 20 mail, peale rasket tööpäeva, jooksin Raeküla metsas 30km. aega kulus täpselt 2:30:00, keskmine pulss 145. Kõik oli ok, peale jooksu väsimust eriti polnud, aga puusad olid valusad, pole sellist asja eriti kogenud, et puusad oleksid valusad. Igaks juhuks teen ibu maxi kuuri enne maratoni.
Erilisi mingeid ettevalmistusi rajal olemiseks ei tee, riietus lühike, tossud ds-trainerid, maratoni rajale vett kaasa ei võta, ei näe vajadust. JP peaks olema piisavalt ja geele minu organism ei taha omaks võtta. Ilmajaamad lubavad jahedamat ilma, isegi kerget vihma. Peasi, et ei oleks seda vastikut palavust.
Eesmärk on ka seatud, isegi mitu!
1. Lõpetada maraton tervena!
2. Joosta maraton teatud ajaga, 5 min. sinna tänna, ühtlasi parandada oma maratoni aega!
3. Joosta mõnest tuttavast natuke kiiremini.
Need on siis minu väiksed soovid. Loodan, et suudan need ka täita ja kui ei suuda täita, siis see on ju kõigest maraton!

See nädal treeningud on rahulikud
E-puhkan
T-5*1000m lõigud poolmaratoni tempos
K-TJ+venitused
N-TJ+5*60m kiirendused+põhjalik venitus
R-puhkan
L-Maraton.

Kõigile, kes lähevad Stockholmi kerget jalga ja rajal näeme!

Комментариев нет:

Отправить комментарий