четверг, 24 февраля 2011 г.

7 nädal.

Aeg möödub ikka kiiresti, eriti kiire on just see nädal. Alles täna sain mahti kirjutada oma eelmise nädala tegemistest.
Nädalaga kogunes kokku 91,5 km. jooksmist. Viiel päeval spordihallis ja kahel päeval õues. Treeningutes on nüüd ka muudatused, kui enne jooksin aeglase tempoga siis praegu kaks korda nädalas teen kiiremaid jookse, teisipäeval tempojooks ja reede fartlek. Pakane ei taha ikka veel rahuneda, nii et kiiremad jooksud kõik spordihallis. Muidugi päeval tööl olles vaatad, et ilm on juba ok aga õhtul on ikka -15 või enam.
Pikim jooks pühapäeval, õus oli -14 aga ilm oli päikseline ja suhteliselt tuulevaikne. Polnud kõige hullem, külm ei teinud liiga. Esimest korda elus panin ajalehed ümber põlvede, et soojem ikka oleks. No see ajaleht ikka natuke aitas, vähemalt jooksu ajal ei teinud külm põlvedele liiga. Kokku pühapäeval 25 km. Peale jooksu enestunne hea, väsimust eriti polnud. Praegu tundub, et kõik läheb nii nagu plaanitud.
Nädala keskel tuli sõnum, et Stockholmi maratoni start lükati kella 11.30-le. Väga hea, arvan mina, sest siis saab samal päeval tagasi sõita. Väikene kokkuhoid.
Järgmine nädal maht sama aga kiiruse treeningutele keeran veel natuke vinti juurde.
Ja muidugi kõigile head aastapäeva!

Комментариев нет:

Отправить комментарий